Wij helpen mensen hun gezondheid,
kracht en geluk terug te winnen.

Wij zijn twee vrienden die altijd al gefascineerd zijn door voeding en welke invloed dat op je lichaam heeft. Veel mensen hebben een ernstig tekort aan essentiële vitamines en mineralen. Uit het verlangen om een verandering te brengen in deze tekorten is To The Bone Supplements ontstaan.

Onze voorouders omarmen

Al eeuwenlang hebben onze voorouders kennis vergaard op het gebied van voeding. We waren ooit sterke, gezonde en vitale mensen. Wat was hun geheim? Vroeger aten de mensen een dier helemaal op, van kop tot staart; nose to tail. Geen enkel deel van het dier ging verloren.

In de huidige tijd wordt een zeer rijke bron vergeten, waar onze voorouders sinds mensenheugenis baat bij hadden. Dit zijn de organen van een rund die boordevol noodzakelijke voedingstoffen zitten: de lever, het hart, de nieren, de milt, enz.

Runderorganen zijn de meest voedingsrijke middelen op aarde. Wij hebben ontdekt dat deze vergeten superfoods een belangrijke aanvulling kunnen zijn voor mensen die een dieet volgen, gezondheidsklachten hebben of streven naar een vitaal leven.

Daarom waren onze voorouders zo sterk, gezond en vitaal. En daarom moeten we onze voorouders omarmen!

Grasgevoerde runderen

Onze producten, elk met hun specifieke eigenschappen, kunnen een grote impact maken op je gezondheid. Ze bevatten pure gevriesdroogde organen zonder toevoegingen. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en cofactoren behouden.

De supplementen worden gemaakt van uitsluitend grasgevoerde runderen van Nieuw-Zeelandse bodem. Deze runderen leven het hele jaar buiten in de vrije natuur. De kwaliteit van de organen is dan ook optimaal.

‘Welcome To Our Tribe’

Arnoud en Wout